Ο χώρος του κτήματος Βόγδου διατείθεται και για τις εκδηλώσεις, στις πιο όμορφες στιγμές τις ζωής σας.

 

Γάμος

  Γάμος στο Κτήμα Βόγδου Γάμος στην Ξάνθη Κτήμα Βόγδου 

Οργανώστε μαζί μας την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας. Μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε την μοναδική κουζίνα και την φιλοξενεία του κτήματος Βόγδου. Η κλειστή μας αίθουσα μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και εξακόσια (600) άτομα, με άνεση και πολυτέλεια. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διατείθεται ο χώρος πέριξ της πισίνας με χωρητικότητα μέχρι 2000 άτομα. Οργανώστε μαζί μας τον πιο όμορφο γάμο, τον δικό σας.
Σε κάθε νεόνυμφο ζευγάρι που θα επιλέξει το κτήμα Βόγδου για την Γαμίλια δεξίωση, παραχωρούμε δωρεάν την σουϊτα νεονύμφων "Αφροδίτη", για την πιο ρομαντική πρώτη νύχτα γάμου.

 

Βάπτιση

 Βάπτιση στο κτήμα Βόγδου στην Ξάνθη Βάπτιση στο κτήμα Βόγδου  Βάπτιση στο κτήμα Βόγδου

Για την βάπτιση του παιδιού σας, το κτήμα Βόγδου είναι και πάλι δίπλα σας.Το νεοφώτιστο αγγελούδι σας θα έχει όλη την αγάπη και στοργή που χρειάζεται από εσάς, για τους καλεσμένους σας θα φροντίσει το κτήμα Βόγδου. Ο Σεφ μας θα φροντίσει για τις γεύσεις, η παιδική χαρά για τα παιδιά και το κτήμα Βόγδου για το μοναδικό περιβάλλον.

Βάπτιση στο κτήμα Βόγδου

 

Επαγγελματικές εκδηλώσεις
επαγγελματικές εκδηλώσεις

Το κτήμα Βόγδου μπορεί να αναλάβει και τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις. Συνέδρεια, παρουσιάσεις, επιδείξεις και όλων των ειδών οι επαγγελματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις μπορούν να γίνουν στις αίθουσες του κτήματος Βόγδου.

Για πληροφορίες καλέστε στο 25410 93000

 

 

 
Κτήμα Βόγδου