κατηγορία Α' 4ων αστέρων ****
Ξύλο, πέτρα και παραδοσιακή λαϊκή τέχνη συνθέτουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου του κτήματος Βόγδου. Με μεράκι και προσήλωση στην παράδοση, κατασκευάσαμε ένα ξενοδοχείο ξεχωριστό από τα άλλα.
Με τζάκι και τζακούζι σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας, με παραδοσιακά ξύλινα κρεβάτια από κορμούς δέντρων και φυσικά όλες τις ανέσεις ξενοδοχείου κατηγορίας Α' και 4ων αστέρων στην οποία ανήκει, το ξενοδοχείο στο κτήμα Βόγδου δεν μπορεί παρά να σας ενθουσιάσει.
κρεβάτι σουϊτας
Ο τουρισμός κοντά φύση σε όλη του την ομορφιά.Ο Νομός Ξάνθης με την μοναδική φυσική ομορφιά, η όμορφη πόλη της Ξάνθης, με τις μοναδικές πολιτιστικές εκδηλώσεις όλο τον χρόνο
σουϊτα επάνω
και η Θράκη, το κομάτι αυτό της Ελλάδας, με την ξεχωριστή νότα, μπορούν να κάνουν τις διακοπές σας πραγματική απόλαυση.
δίκλινο
Δέκα δωμάτια, 6 δίκλινα και 4 σουϊτες, η προεδρική σουϊτα "Δίας" και η σουϊτα νεονύμφων "Αφροδίτη", σας περιμένουν σε όλες τις στιγμές τις ζωής σας στο ξενοδοχείο μας.
 
Για το πρόγραμμα κρατήσεων και τιμές των δωματίων στο ξενοδοχέιο του κτήματος Βόγδου παρακαλούμε ,συμπληρώστε την Ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κράτηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, στο 25410-83019 (6948747814 και 6948747813)  και ηλεκτρονικά στο e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
δωμάτιο δίκλινο
 
Κτήμα Βόγδου